רוזה רזרב
סוג היין | יין רוזה יבש |
---|
הרכב זנים | קברנה סובניון |
---|
תהליך יצור | ענבי הקברנה סוביניון, נבצרו בבציר ידני, מכרם צעיר, שמור היטב וייחודי מטופח. התירוש הותסס לאחר סחיטה מיידית ועדינה. היין עבר תסיסה בטמפרטורה נמוכה ליצירת יין רוזה בהיר |
---|
רשמים | ניחוחות של אשכולית אדומה ותות שדה. וטעמים טרופיים. ליין חמיצות מרשימה שמובילה לסיומת מאוזנת ונעימה. |
---|
הרכב כימי |
---|
כהל | 12.5% |
---|
PH | 3.40 |
---|
סוכר שאירתי | 0.2 ג/ל |
---|