רוזה רזרב
| סוג היין | יין רוזה יבש |
|---|
| הרכב זנים | קברנה סובניון |
|---|
| תהליך יצור | ענבי הקברנה סוביניון, נבצרו בבציר ידני, מכרם צעיר, שמור היטב וייחודי מטופח. התירוש הותסס לאחר סחיטה מיידית ועדינה. היין עבר תסיסה בטמפרטורה נמוכה ליצירת יין רוזה בהיר |
|---|
| רשמים | ניחוחות של אשכולית אדומה ותות שדה. וטעמים טרופיים. ליין חמיצות מרשימה שמובילה לסיומת מאוזנת ונעימה. |
|---|
| הרכב כימי |
|---|
| כהל | 12.5% |
|---|
| PH | 3.40 |
|---|
| סוכר שאירתי | 0.5 ג/ל |
|---|
