מקצועיות, חזון ונשמה, הם המוטיבים המובילים את הייננים של יקב מוני.
יצירת יינות איכות היא תוצאה של ליווי מקצועי מן הנטיעה של הכרמים ולאורך כל שלבי הגידול ועד הבציר.
קרדיט צילום : דוד סילברמן
יינן ראשי : ששון בן אהרון
בעל תואר שני בתחום היין מן הפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית, לאחר 6 שנות עבודה במכון הישראלי ליין בתחום המחקר בענף הגפן והיין, הצטרף ששון לתעשיית היין.
ששון משמש בתחרויות יין בינלאומיות כשופט ואף יועץ ליקבי בוטיק. ברשות ששון ניסיון של יותר מ-25 שנות בציר.
יינן: שכיב ערטול
שכיב, דור שלישי למייסדי היקב, בעל תואר בתחום היין והכרמים מאוניברסיטת בורדו בצרפת, והתמחות בכמה יקבים בצרפת.
הצרף ליקב בשנת 2016 בתור כיינן ומשמש כיד ימינו של היינן הראשי בטיפול בכרמים ובייצור היין.